La Fanecà 

"Verdures i fruites ecològiques de l'horta de valència"

Som productors i consumidors de productes ecològics que ens associem perquè el llaurador reba un preu digne pel seu treball a canvi de productes ecològics de màxima qualitat i a un preu just per al consumidor.

 

On estem?

Tenim una tenda ecològica en  C/Diputació 4, a Alboraia (València) , ací podràs trobar més varietat de productes, passa't a conéixer-nos.
Si necessites parlar amb caixes a domicili pregunta per Enric 660 62 88 72.

Ubicació en google maps.

 

Horari de la tenda

 

Què fem?

Agricultura ecològica, es un sistema basat en la utilizació òptima dels recursos naturals, sense utilitzar productes tòxics per a fertilitzar la terra ni per a combatre les plagues, aconseguint d'esta manera obtindre aliments orgànics al mateix temps que es conserva la fertilitat de la terra i es respecta el medi ambient.

 

Perquè ho fem?

Produim i consumin productes ecològics, perquè no volem menjar tòxics ni perjudicar el medi ambient. Són productes naturals i saludables, amb gust i sense agents químics ni pesticides. Les fruites i les verdures són de temporada, respectant el seu cicle natural de producció, i acabades de collir.

 

Salut preventiva

Des de l'associació volem defensar el principi d'alimentació bio-lògica com a pilar fonamental d'una bona salut preventiva de malalties. El consum d'aliments ecològics de proximitat suposa una millora qualitativa en l'estat físic i mental de les persones. Volem destacar que Hipòcrates, considerat pare de la medicina occidental, basava el seu pensament en la següent frase: "Que el menjar siga el teu aliment i l'aliment la teua medicina.

 

Política de Protecció de dades